Programa 594 – 23/07/2021 – Edició 2383

Programa 594 – 23/07/2021 – Edició 2383

A punt el JOTACAMPUS 2021

Entre els dies 26 i 30 del present mes de juliol es celebrarà al Poble Nou del Delta el JOTACAMPUS, una Escola d’Estiu de la música d’arrel i la cultura popular que arriba enguany a la seva desena edició. Uns dies per compartir l’oci i la cultura destinats a aprendre, a xalar i a conèixer la gent i el paisatge del Delta de l’Ebre.

Us en parlem en aquest darrer FES TA FESTA  de juliol i la primera proposta musical la protagonitzen un duo que actuarà aquests dies al Poble Nou del Delta: la Cati Plana i en Pau Puig amb un tema que porta per títol La plaça folla, estret del seu darrer CD TRETZE VARES.

Un altre tema musical del programa ens l’interpretarà la cobla Lluïsos i és una sardana titulada Primavera gaia, de l’Esteve Molero, un dels factòtums de l’espectacle ALEGRIA QUE ÉS FESTA MAJOR que aquest estiu està representant arreu del país la cobla o (en format petit) el combo del mestre Molero amb la Companyia LOROPARDOS. També us en parlem.

Al Youtube de la setmana podeu veure un teaser de l’espectacle ALMANAC 40 ANYS, l’homenatge a la figura d’en Jordi Fàbregas i al LP que amb el títol ALMANAC va treure ara fa quatre dècades el llegendari grup LA MURGA. Un espectacle que es podrà veure enguany a la Fira Mediterrània de Manresa i del que escoltarem el tema Hi ha deu noies per casar. Podeu consultar tota la programació de la Fira clickant al link de la columna de la dreta de la nostra plana web.

També tindrem les SECCIONS:

I acabarem el programa amb la cobla Marinada interpretant “La sardana de Ripoll”, una composició del mestre badaloní Antoni Botey de qui enguany es commemora el 125è aniversari del seu naixement… encara que no ho sembli!

I a l’agost… més FES TA FESTA!

Aquí no es fan vacances… Si més no, alguns…