Programa 612 – 26/11/2021 – Edició 2401

Programa 612 – 26/11/2021 – Edició 2401

Salvador Palomar

Salvador Palomar guanya el Premi ENS 2021

El passat dijous, dia 25, a l’Orfeó Martinenc, de Barcelona, tingué lloc l’acte de lliurament dels IV Premis Antoni Carné de l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català. A banda de premi a la persona que fou per l’etnòleg i dinamitzador cultural Salvador Palomar, ja esmentat al titular, també foren guardonats el Centre Parroquial Sant Vicenç de Sabadell i La Lira de Sant Andreu (pel que fa a entitats), la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt, un projecte de la Federació Catalana de Societats Musicals, l’Associació Musical Vila de Falset i el programa Coblejant, de la nostra emissora germana Ràdio Calella.

Comença així una quinzena de premis ja que la setmana que ve coneixerem els guanyadors dels Premis ADIFOLK i dels Premis BEST que concedeix la Federació Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya ja que ambdues gales se celebren el present cap de setmana: la d’ADIFOLK, el diumenge 28 a Lloret de Mar i la del bestiari, la FESTIVITAS BESTIARUM, el dissabte 27 a Tortosa.

Així, amb el primer tema musical ens desplaçarem fins a la capital del Baix Ebre per escoltar l’Arturo Gaya i la cançó que dona nom al seu nou CD en solitari: Bonaire 12.

També a la part musical escoltarem dues sardanes de sengles novetats discogràfiques d’aquest any que estan relacionades amb poblacions que celebren festes aquest cap de setmana: a Rubí, aquest diumenge 28, celebren el 1r. Aplec Diada de Tardor i el Concert de la Diada del Soci i del CD SARDANES DEDICADES A RUBÍ – Volum 7 escoltarem Jardins de l’Ateneu de Jordi León; i a Sant Feliu de Guíxols celebren també el Concert de la Diada del Soci el dissabte 27 a la tarda i el Campionat de Catalunya de Punts Lliures el 28 al matí i del doble CD SANT FELIU DE GUÍXOLS CAPITAL DE LA SARDANA escoltarem Aniversari a Sant Feliu, d’Agustí Pedrico.

I al nostre Youtube de la setmana, i tot parlant dels pessebres que s’anuncien enguany a la ciutat de Barcelona, recordarem un videoclip d’un tema del grup RAUXA: Collarets de llum.

També tindrem les SECCIONS, amb un retrobament i un comiat:

I a més:

I encara tindrem temps de parlar-vos de moltes més coses, com ara l’homenatge a l’enyorada Griselda Karsunke que tindrà lloc aquest diumenge a Centelles.

I la setmana que ve, un altre FES TA FESTA. Esperem que ens feu companyia.