Programa 616 – 24/12/2021 – Edició 2405

Programa 616 – 24/12/2021 – Edició 2405

La Carpa del Circ Raluy acull els Premis Ateneus 2021

El passat 21 de desembre, es va celebrar la 32a edició dels Premis Ateneus 2021. L’acte va tenir lloc a la Carpa del Circ Històric Raluy, situat al Moll de la Fusta de Barcelona. La gala va tenir una gran acollida, amb més de 300 persones assistents, les quals van gaudir d’una mostra del nou espectacle de la companyia de Rosa Raluy, “Vekante”.

Aquesta ha estat la notícia titular del Fes ta Festa especial de Nadal. Aquest programa és tan especial que no sentireu la veu d’en Jesús Ventura, ja que la COVID -19 el té indisposat. En canvi l’Amadeu Carbó ha agafat les brides de tot el programa. Se’n sortirà? Ho sabrem al final.

Aquest Fes ta Festa arriba ple de nadales, d’estils ben diferents però totes carregades de bon desitjos per a tothom. Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, Pau Riba i els de Mortimers, la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, Josep Thió, i el mateix Jesús Ventura ompliran l’univers musical del programa.

Com cada any, puntualment, l’amic Pep Fornés ens ha fet arribar el seu vers de Nadal que podreu escoltar al començament del programa.

Tampoc faltaran les seccions:

Entremig de tot això notícies que donen el punt d’actualitat al programa.

56 minuts de ràdio i cultura popular que volen desitjar-vos bon Nadal a tots i totes.