Programa 657 – 07/10/2022 – Edició 2446

Programa 657 – 07/10/2022 – Edició 2446

L’Inventari de Danses Vives de Catalunya al Fes ta Festa

Montserrat Garrich de l’Esbart Català de Dansaires n’és la directora i ens explica tot el que cal saber d’aquesta iniciativa

 

Benvinguts i ben trobats a aquesta nova edició del Fes ta Festa el programa de Cultura Popular i tradicional a la ràdio i a internet.

El tema central del programa d’aquesta setmana, feia molt de temps que volíem produir-lo, perquè ens ve molt de gust parlar de l’Inventari de Danses Vives de Catalunya i contribuir a donar-lo a conèixer Una iniciativa que dur a terme l’Esbart Català de Dansaires i que s’emmarca dins els inventaris de patrimoni immaterial que s’estan duent a terme en el país.

Per saber tot el que cal saber d’aquest inventari de Danses Vives hem convidat a què ens en parli la Montserrat Garrich Rivera que, entre moltes coses, és qui dirigeix aquest inventari.

 

Ball de rams d’Hostafrancs, Foto: Esbart Ciutat Comtal de Barcelona

Tindrem actualitat, on pararem una atenció especial al Concurs de Castells celebrat el cap de setmana passat al Tarraco Arena de Tarragona, i com sempre música, i les seccions dels col·laboradors i col·laboradores del programa que setmana a setmana omplen de continguts interessants i diversos.

Música

  • Els Dansaires del Català – Agustí Cohí i Grau – Cobla St. Jordi-Ciutat de Barcelona
  • Ha explotat el Big Bang a dintre teu – Orquestra Fireluche amb Pau Riba – Segona Florada
  • Cabra Ska – Els Delai
  • Aplec de Tardor – Conrad saló – La Principal de la Bisbal

Seccions

 

Fins la setmana que ve.