Programa 683 (7/04/2023) Edició 2472

Programa 683 (7/04/2023) Edició 2472

LES DECORACIONS DE L’EFÍMER, ELS MONUMENTS DE SETMANA SANTA, AL FES TA FESTA.

Conversem amb el Dr. Santiago Mercader, que el 2013 va defensar la tesi doctoral “Els monuments de Setmana Santa de la Catedral de Barcelona: Art i Litúrgia (De l’època moderna als nostres dies)”

 

Benvinguts al Fes ta festa especial de Setmana Santa.

El programa d’aquesta setmana no segueix l’estructura ni els continguts que són habituals, és un programa diferent.

Al Fes ta Festa fem poques entrevistes en profunditat i aprofitem aquests moments especials del calendari per fer-les. Amb la d’aquesta setmana ens ho passarem molt bé. Primer de tot perquè el contingut és del tot adient per aquests dies i després perquè l’entrevistat s’ho passa molt bé explicant i compartint el seu coneixement i això es nota i és d’agrair.

Parlarem del que s’anomenen les decoracions de l’efímer i ho centrarem en els monuments de Setmana Santa i ho farem de la mà del doctor en Història de l’Art, Santiago Mercader, que l’any 2013 va defensar la tesi doctoral “Els monuments de Setmana Santa de la Catedral de Barcelona: Art i Litúrgia (De l’època moderna als nostres dies)”

 

Santi Mercader

 

Aquesta setmana reemprenem el Concurs de La Sardana de l’any i escoltarem les sardanes que competeixen entre elles en la primera semifinal. I un parell de temes musicals faran el fet.

I també un programa en el qual estem especialment contents perquè l’equip del Fes ta festa creix amb la incorporació de la Núria Pascual que vetllarà per tal que les nostres xarxes socials funcionin com cal.

55 minuts de cultura popular a la ràdio i a internet.
Som-hi, sí, Comença el fes ta festa.

Temes musicals:

  • Coti X Coti – The Tyet’s
  • Remembrança (Joaquim Serra) – Companyia Elèctrica Dharma

 

Fins la setmana que ve.