Programa 700 (04/08/2023) Edició 2489

Programa 700 (04/08/2023) Edició 2489

“Quan els carrers eren sempre nostres. Patrimoni Popular de Santa Coloma de Queralt” al Fes ta Festa

Un treball mereixedor del premi Rafel Patxot 2021, que hem descobert de la mà d’en Guillem Carreras Albareda.

 

Benvinguts i benvingudes al Fes ta Festa el programa de Cultura Popular i associacionisme que podeu escoltar a la ràdio i a internet.

El programa d’avui té un número bonic i rodó. Aquesta setmana el Fes ta festa arriba a 700 programes a internet, que no és poca cosa, i el 2489 de tota la seva història, aviat també celebrarem el programa 2500. Una història que va començar el mes de setembre de 1989 i que trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 4 d’agost de 2023, diada de:  Sant Joan Maria de Vianney i Sant Aristarc.

Un cap de setmana el del 4 al 6 d’agost on trobareu festes majors a: Argentona, Serra d’Almos, la Fatarella, Fontcoberta, Riells i Viabrea, Salàs de Pallars, Sant Guim de Freixenet, Tona i Poblet … entre  d’altres.

 

Guillem Carreras

El Fes ta Festa d’aquesta setmana el dediquem a conversar tranquil·lament amb en Guillem Carreras una de les persones que tenen cura del Tornaveu, el digital de referència per al món associatiu, que edita l’Ens de l’associacionisme cultural català. Amb ell parlarem de comunicació i associacionisme, i també del treball del qual és coautor, “Quan els carrers eren sempre nostres. Patrimoni Popular de Santa Coloma de Queralt”, que va ser mereixedor del premi Rafel Patxot i Jubert.

 

 

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular, en format especial d’estiu.
Som-hi?
Ara sí, comença el Fes ta Festa!

Temes musicals

  • Agostenca – Agustí Borgunyó / Cobla Sabadell
  • Cançó de tambó – Guillem Ballaz
  • Bruixes – Roba Estesa
  • Romesco Colomí – Joan Làzaro / Cobla Jovenívola de Sabadell

Seccions

 

Fins la setmana que ve