Programa 703 (25/08/2023) Edició 2492

Programa 703 (25/08/2023) Edició 2492

COMEDIANTS ENDREÇA LA MEMÒRIA DESPRÉS DE 50 ANYS D’ACTIVITAT.

 Conversem amb  Jaume Bernadet Munné, “Jaumet”, director artístic de la companyia.

Enregistrament de l’entrevista a Canet

 

Benvingudes i benvinguts al Fes ta Festa el programa de Cultura Popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet.

El programa d’aquesta setmana és el cinquè especial de l’estiu que dediquem a conversar amb tranquil·litat, també és el 703 amb presència a internet i el 2492 de tota la seva història i que trobareu penjat al web www.festafesta,cat a partir del divendres 25 d’agost, diada de Sant Genís d’Arlés patró de notaris, escribans i secretaris.

Un cap de setmana aquest del 25 al 27 d’agost, en què trobarem festes majors a: Vallbona d’Anoia, Castellterçol, Casserres, Pineda de mar, Oris, Santes Creus, el barri de Sants de Barcelona, Saldes, el Vilar entre moltes poblacions que estan de festa i una menció molt especial per Taradell, Sitges i Vilassar de dalt que tingueu una molt bona festa major.

Aquest Fes ta Festa el dedicarem a conversar amb en Jaume Bernadet Munné, director artístic de COMEDIANTS. Amb en Jaumet parlarem de tota una vida dedicada al teatre i dels 50 anys de Comediants i com s’encara la conservació i preservació del llegat d’aquesta companyia probablement la més internacional de casa nostra.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular, molt i molt teatral en format especial d’estiu.

Som-hi?
Tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • Les Colles de Canet de Mar – Joaquim Soms – Cobla Marinada
  • Maresme – Manel Joseph
  • La Hèsta – Orquestrina Trama
  • Els Gegants de Castellterçol – Joaquim Serra – Cobla de Cambra de Catalunya Dir.Salvador Brotons

Seccions

Fins la setmana que ve