Programa 727 (09/02/2024) Edició 2516

Programa 727 (09/02/2024) Edició 2516

ELS PARTITS AMB REPRESENTACIÓ AL PARLAMENT DE CATALUNYA SUSPENEN EN CULTURA POPULAR.

 

És el que es desprèn de la lectura del Dossier Central de la revista Canemàs 26 que du per títol Mirades Polítiques: Cultura Popular, Associacionisme i Patrimoni

 

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet i del qual, si voleu, us podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a festafesta.cat/aixeta.

Aquest Fes ta Festa és el 727 amb presència a Internet  i el 2516 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 9 de febrer de 2024 diada de sant Nicèfor i Santa Apol·lònia.

Un cap de setmana. el del 9 al 11 de febrer en què trobareu festes majors a Aitona i Barcelona entre d’altres poblacions que estan de festa.

 

El tema principal del programa d’aquesta setmana és el Dossier Central de la revista Canemàs 26 que du per títol Mirades Polítiques: Cultura Popular, Associacionisme i Patrimoni i que ha coordinat la Gemma Aguilera Marcual.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • Virar as Tellas – Caamaño & Amexeiras
  • Pluges d’estiu – Criatures
  • Calaix de sastre (de Josep Casú) – Cobla Principal del Llobregat

Seccions:

Fins la setmana que ve, més val un pardal