Programa 732 (15/03/2024) Edició 2521

Programa 732 (15/03/2024) Edició 2521

EL FES TA FESTA HEM VISITAT L’EXPOSICIÓ “FORJADORS DE FESTA. A CREMAR”

 

El badaloní Nil Rider ens ho ha explicat tot d’aquesta exposició.

 

Benvinguts i benvingudes al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet. I del qual, si voleu, podeu fer-vos mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’Aixeta. Només cal que entreu a festafesta.cat/aixeta .

Aquest Fes ta Festa és el 732 amb presència a Internet i el 2521 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre, el trobareu penjat al web www.festafesta.cat  a partir del divendres 15 de març de 2024, diada de santa Madrona.

Un cap de setmana, del 15 al 17 de març, en què podreu firar-vos a Ripoll, Alella, Olot i Bescanó.

El tema central del programa d’aquesta setmana és l’exposició “Forjadors de Festa. A cremar”, que ja fa dies que es troba en funcionament al Centre Cultural El Carme de Badalona. En Nil Rider ens ho ha explicat.

 

Albert Jané enregistrant per al Fes ta Festa (foto: Toni Serés)

I abans de començar amb els continguts del programa, acabem de rebre la feliç notícia que el nostre col·laborador en la secció Rondalles d’arreu del món, Albert Jané, ha estat distingit amb el premi d’Honor de les Lletres Catalanes que atorga Òmnium Cultural. Moltes felicitats per aquest merescudíssim reconeixement.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • Badalona – David Ros
  • Mesclat – Mesclat
  • Gina, de Lluís Alcalà – Cobla Sant Jordi

Seccions:

 

Fins la setmana vinent