Programa 734 (29/03/2024) Edició 2523

Programa 734 (29/03/2024) Edició 2523

AL FES TA FESTA PARLEM D’ASSOCIACIONISME I RELLEU GENERACIONAL.

Hem convidat en David Nàcher Pueyo que va fer un estudi sobre el tema i que va ser mereixedor de la beca d’Estudi de l’Associacionisme Cultural Català que convoca aquest Ens.

 

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet.

Aquest Fes ta Festa és el 734 amb presència a Internet  i el 2523 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat  a partir del divendres 29 de març. de 2023, diada de Sant Eustasi i Sant Saturn i data en què, aquest any, s’escau divendres sant.

Un cap de setmana el del 29, 30 i 31 de març en què podreu firar-vos a Sort, on trobareu la fira de formatge, tal i com ens informa el Calendari de l’Ermità del Pirineus. I per descomptat trobarem molta activitat festiva lligada a la celebració de la Setmana Santa arreu del país.

 

David Nàcher (foto: Elena Calzada – Tornaveu)

El programa d’aquesta setmana és d’aquells que els dediquem a conversar amb algú que té molt a dir, són els nostres programes especials que acostumem a fer en periodes vacacionals que ens permet mirar la vida i el món de manera més relaxada i en profunditat. És per això que hem convidat en David Nàcher amb qui hem mantingut una conversa sobre associacionisme, joves i relleu generacional.

Aprofitem per donar la benvinguda a tots els que ens escolteu des de Ràdio Vila – Sacra, des de l’Alt Empordà, i des de La Sènia Ràdio, des del Montsià, que des d’avui i esperem que per sempre s’afegeixen a la trentena d’emissores que emeten el Fes Ta Festa. Sigueu molt benvinguts.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular.
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, comença el Fes ta Festa.

Temes musicals

  • Primaveral – Joaquim Serra –  Cobla de Cambra de Catalunya i Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona – Direcció Jesús Ventura
  • Som l’Aplec – Pepet i Marieta
  • Pasodoble Maria – Sandra Montfort
  • Sardanistes franquesins, de Jordi León – Cobla Principal del Llobregat

Fins la setmana que ve