Programa especial Gegants 600 anys

Programa especial Gegants 600 anys

(emès en directe el 28 d’abril de 2024)

FES TA FESTA ESPECIAL GEGANTS 600 ANYS

Amb motiu de la Trobada Nacional de Gegants celebrada el diumenge 28 d’abril de 2024, els micròfons del Fes ta Festa han sortit de l’estudi i s’han plantat al passeig Lluís Companys, l’epicentre d’aquesta trobada històrica.

Benvinguts i benvingudes al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet. Si voleu, podeu fer-vos mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta. Només cal que entreu a festafesta.cat/aixeta.

Rosa Navarro i Joan Camps

Aquest Fes ta Festa és un programa especial dins la programació que commemora els 600 anys de gegants festius a Barcelona i a Europa. Per tant, no té numeració ordinària, però en el cas de tenir-ne seria el 739 amb presència a Internet i el 2528 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989.

Jan Grau i Carles Freixes

Aquest Fes ta Festa Especial “Gegants 600 anys” s’ha enregistrat al Passeig de Lluís Companys, on s’ha celebrat el primer dels grans actes d’aquests 600 anys de la primera referència escrita d’un gegant festiu: La Trobada Nacional de Gegants, que ha aplegat moltes figures, molta gent, moltes colles i molt de tot, vaja, i que ja podem qualificar de trobada històrica.

Carles Vicente Guitart

Ens espera una hora de cultura popular en format programa de ràdio on els gegants seran els protagonistes.
Un programa sencer dedicat als gegants i a aquesta Trobada Nacional de Gegants.
I tot això ho han fet possible:

  • En Josep Maria Adell a les vies de so
  • L’Elena Mayor i la Marta Arango a la producció
  • En Joan Serra que te cura dels streamings
  • La Nuria Pascual a les xarxes socials
  • I qui ha posat la veu, Amadeu Carbó

Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, tot el Fes ta Festa a un clic.