Puja la gamma extra al Baròmetre

Puja la gamma extra al Baròmetre

El cap de setmana de Sant Joan ha deixat novetats grans, però amb només set estrenes per part de quatre colles. La Colla Vella ha estat la gran protagonista amb els primers gamma extra del 2023.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha pres la iniciativa amb autoritat amb els primers castells extraordinaris del 2023: s’han posat al capdavant del Baròmetre amb el 4de9 amb folre i pilar i el pilar de 8 amb folre i manilles més matiner de la història. Els rosats desplacen als Verds al segon lloc. La resta, per dalt, es manté igual, amb Minyons, Colla Joves i Capgrossos com a colles que també han fet castells de 9 enguany

Les altres novetats han estat de colles més modestes. Els Xiquets del Serrallo han completat el 4de7 amb l’agulla, que tenien coronat de primer castell. Els Castellers d’Altafulla han fet els seus primers castells de 7 de l’any: el 3de7 i el 4de7. Per últim, els Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima també han pujat als set pisos amb el 3de7 i, a més, han estrenat el 4de6 amb l’agulla.

 

El top-ten setmanal

Podeu veure el llistat sencer, amb 87 colles, al barometrecasteller.cat