Rosats i liles fan un pas més

Rosats i liles fan un pas més

La Vella de Valls presenta el 4de8 amb el pilar
i la Jove de Tarragona el 5de8

4de8 amb el pilar de la Colla Vella (foto: @collavella)

Va ser un cap de setmana d’estrenes destacades. La Vella de Valls va fer el primer 4de8 amb el pilar de l’any i la Jove de Tarragona el primer 5de8. Dues primícies en la gamma alta de 8 que els asseguren una setmana més el podi del Baròmetre, just per darrera dels verds que són els únics que han fet un castell de 9 enguany,

En els bàsics de 8 va entrar amb força la colla de Sant Pere i Sant Pau amb el 3de8 i el pilar de 6. També van estrenar el 3de8 els Sagals d’Osona, a més del 2de7, i els de la Vila de Gràcia que van coronar el 3de8. També es van apuntat el 4de8 els Nens del Vendrell i els Xics de Granollers.

A la gamma mitja de 7 la colla de Figueres va estrenar el 5de7 amb l’agulla i el 7de7, els de Cerdanyola el 5de7 i els Nois de la Torre el 4de7 amb l’agulla. En la gamma bàsica de 7 els Xerrics d’Olot van sumar el primer 3de7 de l’any.

En els sis pisos van entrar el 5de6a i 4de6a dels del Prat de Llobregat; el 2de6, 3de6a i 3de6 dels Brivalls de Cornudella; els 4de6a dels de Gavà i els Picapolls de les Gavarres; el 3de6a de la Jove de Vilafranca i el 4de6 dels de Montcada i Reixac.

Podeu repassar l’estat de la temporada a l’App i web del barometrecasteller.cat

I llegir la crònica de la jornada al web de la Revista Castells: Rosats i liles fan un pas més.