Sabadell actualitza la torre folrada

Sabadell actualitza la torre folrada

La setmana passada va presentar sis novetats al Baròmetre Casteller, entre els tres millors castells de les 92 colles indexades aquest 2019. Els Castellers de Sabadell van completar la torre folrada i els Castellers de Barcelona, els Castellers de l’Alt Maresme i la Colla Castellera de Figueres van treure profit dels castells amples.

El Baròmetre no va tenir cap moviment per dalt. Colla Vella, Castellers de Vilafranca, Jove de Tarragona, Colla Joves i Minyons de Terrassa encapçalen la llista amb gamma extra.

2de8 amb folre dels Saballuts

L’estrena més alta va ser va arribar diumenge a la tarda a Cervera amb el 2de8f, ara descarregat, dels Castellers de Sabadell (10) que ja figura com el seu sostre de la temporada. També va arribar el 7de8 dels Castellers de Barcelona (9) a la Diada Històrica de la Mercè de diumenge, el segon millor castell de l’any, i que situava als vermells com la colla de la capital catalana amb més gamma a portes de la Mercè local. El pilar de 6 carregat els manté per davant dels saballuts.

Tres entrades més en els set pisos. Els Castellers de l’Alt Maresme (28) van estrenar dissabte a Calella el 5de7 i el 7de7. Per la seva banda, la Colla Castellera de Figueres (28) van presentar diumenge a casa seva el 7de7. Les dues colles ara tenen els mateixos tres millors castells i s’equiparen a d’altres cinc colles: Castellers de Cornellà, Jove de Barcelona, Castellers d’Esplugues, Jove de Sitges i Castellers de Castelldefels. Finalment els Castellers de Santpedor (51) van estrenar diumenge a Cervera el 3de6 per sota.

El setembre casteller no dóna treva i el Baròmetre va obrir dilluns una nova setmana de recompte a Tarragona i dimarts a Barcelona. Podeu seguir l’actualització del Baròmetre al web i App del barometrecasteller.cat