Sant Pere i Sant Pau es folra
en un diumenge ple d’estrenes

Sant Pere i Sant Pau es folra
en un diumenge ple d’estrenes

(Crònica 07/11/2016)

Els Picapolls de la Gavarresa nova colla de 7

161106CCSPSPPde7fPrimer de tot anotem el Pde7f dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau que es van folrar diumenge per primer cop a la seva història. També van folrar-se per primer cop aquest any els Bordegassos de Vilanova en coronar el 2de8f. En els 8 pisos van actualitzar el seu marcador els Castellers de Lleida en completar el 3de8.

En els7 pisos es van registrar les estrenes del 3de7 per sota dels dels Castellers Cornellà, el 5de7 dels Matossers de Molins de Rei, el 7de7 dels Castellers d’Esparreguera i el 4de7 amb agulla carregat dels Castellers d’Altafulla. També van pujar les novetats del 3de7 dels Brivalls de Cornudella i el primer 4de7 en la història dels Picapolls de la Gavarresa. Amb els d’Artés s’ha arribat a la xifra rècord de 62 colles de 7 en amunt.

Per últim tres novetats a la part baixa: el pilar de 5 carregat dels Xiquets d’Alcover, el 9de6 dels Xiquets de Cambrils i el 4de6 amb agulla dels Xics Caleros.

Totes aquestes novetats i l’estat de totes les colles amb el seus tres millors castells i pilar les trobareu a la web i App del barometrecasteller.cat.