Sardana curta però no tant
Jordi Molina & Perepau Jiménez

Sardana curta però no tant
Jordi Molina & Perepau Jiménez

Us porto un tema que m’agrada i m’interessa de manera especial.
És una peça titulada Sardana curta però no tant de dos músics veterans: Perepau Jiménez i Jordi Molina.

Perepau Jiménez

En Perepau és un acordionista diatònic que va formar part del grup pioner Clau de Lluna, quan el folk només es feia a les places i carrers i encara no s’enregistraven discos.  En aquell temps ell ja animava balls folk a les places de Figueres.  Ha format part de diverses grups i ha enregistrat una bona col·lecció de discos.  En tot aquest temps ha esdevingut un virtuós del diatònic amb un estil molt elegant.  Jo l’admiro.

Jordi Molina

En Jordi Molina és un tenora inquiet que no para de fer experiments i afegir-se a experiències innovadores. Té un currículum i una discografia difícil d’igualar.  Procedeixen de mons diferents i han coincidit en una experiència senzilla que té una gran bellesa. Interpreten una sardana de les d’abans d’en Pep Ventura, les denominades sardanes curtes, molt fàcils de ballar i de tocar que són aptes pel món del ball folk.
La 14a Fira de Manresa i els programadors que hi assisteixin avaluaran les possibilitats comercials d’aquesta experiència i seran els encarregats de donar-li sortida comercial.  Jo, des d’aquí, els ofereixo el meu suport.  Què en penseu vosaltres?  Escolteu-la…