Sis colles sumen estrenes al Baròmetre

Sis colles sumen estrenes al Baròmetre

Els de Vilafranca han ampliat la gamma extra i els Tirallongues de Manresa han sumat el carro gros

 

Els Castellers de Vilafranca han estrenat el 5de9 amb folre –el primer completat aquest any–. La supercatedral figura en la segona casella dels verds i el 7de9f a la tercera –desapareix el 4de9fa carregat com un dels seus tres millors castells–. Ara els de Cal Figarot passen al segon lloc –encara per darrera de la Colla Vella– i se situen per davant de la Colla Joves.

Els Castellers de Sant Cugat han posat de sostre el 3de8 i ara ja tenen la clàssica de 8 al marcador –els mateixos castells de final del 2022–. Els Tirallongues de Manresa han recuperat el 4de8 que no feien des del 2019 –just abans de la pandèmia–. És el 25è descarregat de la seva historia i ja figura com el seu millor castell de l’any. Els de la capital del Bages són la 21a colla en assolir els vuit pisos enguany.

Els Margeners de Guissona han tornat a sorprendre amb el 3de7 per sota –castell que han coronat–. El 2019 i el 2018 el van poder completar un cop –sent el seu sostre d’aquells dos anys–.

Els Castellers de Viladecans han fet història amb la seva millor construcció: descarregant al primer intent el pilar de 5. Els Castellers de Vacarisses han fet per primer cop el 4de6 amb l’agulla, nou sostre de la colla, en la seva primera diada de l’any amb tres castells de 6 –la millor de la colla en formació–.

Podeu veure el llistat sencer de 91 colles al barometrecasteller.cat