Torn pel 4de8 amb l’agulla i el pilar folrat

Torn pel 4de8 amb l’agulla i el pilar folrat

La setmana de Sant Jordi ha permès treure al carrer una trentena llarga d’estrenes per part de divuit colles.

 

Els Castellers de Vilafranca han sumat el 4de8 amb l’agulla i el pilar de 7 amb folre, amb aquestes dues fires ben matineres, els Verds augmenten encara més la distància amb la resta de colles.

La Vella de Valls ha afegit el pilar de 6, a la gamma de 8, i es manté en el segon lloc. La Jove de Tarragona accedeix al podi amb un ple d’estrenes de mèrit. La Joves de Valls també ha ingressat al Top 10 amb els seus primers castells de 8 de l’any.

Els matalassers de Tarragona han posat de sostre el 4de8 i els Marrecs de Salt ara tenen el 2de7 de millor castell. Els burdeus d’Esparreguera han avançat el 5de7 i el 7de7 i ja es troben al nivell del final de curs passat. Els verds de la Sagrada Família s’han superat amb el 7de7. Els turquesa de Terrassa i els Bordegassos de Vilanova han posat el 5de7 a la primera casella.

Els escaldats de Caldes han estrenat el 4de7 i els maduixots de l’Alt Maresme han portat novetats de 6. Els Matossers de Molins han posat el 3de7 per bandera. Els fluorescents de Viladecans i els Minyons de l’Arboç han situat el 2de6 de millor castell. Els Malfargats de Pallars han estrenat els castells de 6 amb agulla i els guillats de la Selva han encetat curs amb el 3de6 amb l’agulla de millor castell. També han obert temporada la Jove de Vilafranca amb doblet bàsic de 6.

Al Baròmetre 2024 ja hi ha 83 colles amb castells validats. Podeu veure el llistat sencer al web barometrecasteller.cat i llegir les cròniques a la Revista Castells.