Vals-jota de Tortellà
Grup CORRANDES ANIMACIÓ

Vals-jota de Tortellà
Grup CORRANDES ANIMACIÓ

Si parlem de CORRANDES ANIMACIÓ hem de parlar de l’ànima del grup, d’en Bernat Manzano,  un bon músic que allà pels volts de l’any 1990 juntament amb en Carles Boltes van crear aquesta formació en format de duet.

L’any 2000 en Carles va deixar el grup i va néixer el grup  tal i com el coneixem actualment, amb tres components com a base del grup. En Bernat aporta la pedagogia  gràcies a les seves arrels com a psicomotricista, tècnic d’expressió i mestre de dansa  i també aporta la vessant més Mediterrània del grup especialment gràcies a la seva mandolina i mandola.  En Miquel Manzano és el guitarrista i aporta les seves arrels folk rock  i als teclats hi ha  en Jordi Vallespí, pianista i músic amb gran experiència en la direcció de cors i en la creació d’espectacles familiars .

CORRANDES ANIMACIÓ  és una formació de músics-animadors amb una proposta festiva que combina cançons pròpies i tradicionals. Els trobareu a escoles, a festes de carrer, a festes familiars o d’entitats… Els trobareu fent espectacles o fent cursets de danses d’arreu del món, o de danses en cercle… Els trobareu fent concerts temàtics com maridatges musical, vermouts musicals, cançons del mar i la terra…

CORRANDES ANIMACIÓ ha  publicat, entre altres, les següents gravacions: “Cançons infantils” l’any 1992, “Món de cançons” l’any 1995, “Si fa sol” l’any 1997, “Cantem. Visca la festa” l’any 2000 i “Visca la festa” l’any 2010.

 

De corrandes animació escoltarem una peça instrumental tradicional, el “Vals Jota de Tortellà”  del seu disc “Bernat Mandolin Folk”