Vella i Verds estrenen els 9 pisos

Vella i Verds estrenen els 9 pisos

La Vella de Valls va estrenar els castells de 9 a la diada dels Pagesos i va actualitzar tot el seu marcador: 3de9f, 4de9f carregat, 4de8 amb el pilar i pilar de 6. Ara els rosats passen a encapçalar el rànquing per gamma. Els Minyons de Terrassa són segons –sense cap estrena durant la jornada–. Els verds de Vilafranca han escalat al podi gràcies a l’entrada del 3de9f de Fires.

En els vuit pisos vs destacar l’estrena del 5de8 de la Jove de Tarragona a Girona. Allà els Marrecs de Salt van presentar el primer 2de8f de l’any. Els Moixiganguers d’Igualada van estrenar el 3de8 a Manresa i els gausacs de Sant Cugat van treure el 3de8 a Sant Boi. Els Nens del Vendrell també van presentar el 3de8, a Gràcia, on a més van estrenar el 2de7 i el 5de7. També va ser el torn per la novetat del 4de8 dels Xicots de Vilafranca, també van estrenar el pilar de 5 a casa seva, i la novetat també del carro gros dels Xiquets de Reus a Valls.

El 2de7 va ser una nova entrada pels Sagals d’Osona i pels Xics de Granollers –els del Vallès també van presentar el 7de7–. En els set pisos també va entrar el 4de7 amb l’agulla dels Castellers de Cornellà i el 3de7 dels Esperxats de l’Estany. Finalment apuntem la novetat del 4de6 dels Torraires de Montblanc.

Al Baròmetre Casteller 2019 ara hi figuren tres colles amb castells de 9, 15 amb castells de 8, 29 amb castells de 7 i 39 amb castells de 6. Podeu repassar l’estat de la temporada a través de l’App i la web del Baròmetre Casteller.