Vella, Jove i Joves sumen abans de Sant Fèlix

Vella, Jove i Joves sumen abans de Sant Fèlix

La setmana que vàrem deixar enrere, la que va començar per Sant Magí a Tarragona, va brindar vuit novetats al Baròmetre Casteller. Les colles més afortunades van ser les tres colles de fora contractades per Sant Fèlix: la Colla Vella, la Colla Joves i la Jove de Tarragona.

2de8sf @collavella

La Colla Vella va refermar el seu liderat al Baròmetre amb el 2de8 sense folre que va facturar per duplicat al Catllar i a l’Arboç, el millor castell de l’any. A més, van afegir l’estrena del pilar de 8 emmanillat. Al segon lloc es mantenen els Castellers de Vilafranca, que no van modificar el seu marcador. La Jove de Tarragona ara ocupa el tercer lloc amb l’estrena del 5de9f de Sant Magí i van desplaçar als Minyons de Terrassa al quart lloc. La Colla Joves va presentar diumenge a Igualada el flamant pilar de 8 emmanillat i arriben a la cita del 30 d’agost just per darrera dels malves, els grans absents de Sant Fèlix.

La següent novetat al Baròmetre és Sant Magí, el 2de8f carregat de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau (13) que ara figura com el seu millor castell –tot i que tenen el pde7f descarregat–. Els Xicots de Vilafranca (21) van estrenar dissabte a casa seva el 3de8 i se situa com el seu millor castell. Els Xiquets del Serrallo (25) van sumar per Sant Magí el 2de7 i és ara el seu sostre. Per últim, anotem el 3de7 dels Minyons de l’Arboç (53), que van presentar diumenge a casa seva i amb el qual han revalidat els set pisos.

Al Baròmetre Casteller hi apareixen els tres millors castells i pilar de 92 colles. Podeu consultar l’estat de la temporada a la web i l’App del barometrecasteller.cat