Verds i borinots s’emmanillen

Verds i borinots s’emmanillen

En la passada jornada van entrar les primeres torres de 9 dels verds de Vilafranca i dels borinots de Sants. Les primeres manilles completades del 2018. A més els vilafranquins van afegir el pilar de 7f i aquestes dues colles ocupen el tercer lloc del Baròmetre, per darrera de les dues colles de Valls.

2de9fm dels Castellers de Sants

Els Xiquets de Tarragona van estrenar el 5de8 i se situen al capdavant de les colles amb sostre de 8 pisos. Darrera seu, en un lloc de privilegi, els Sagals d’Osona que van sumar el 2de8f i pde6.

En els set pisos els Castellers d’Esparreguera van entrar el 2de7 coronat, que no feien des de 2014, i els Brivalls de Cornudella van fer el 3de7, el seu primer castell de 7 de l’any.

Per últim apuntem dues estrenes amb caràcter internacional, els Castellers of London van estrenar el 5de6 i el 4de6 amb l’agulla.

En total, el passat cap de setmana, es van registrar 10 noves entrades que podeu consultar a l’App del Baròmetre Casteller i llegir la crònica i tots els resultats al web de la Revista Castells.