Verds i Minyons sumen
en un Baròmetre incert

Verds i Minyons sumen
en un Baròmetre incert

(Crònica 02/11/2016)

Borinots i Capgrossos també estrenen gamma extra

Fins a 7 novetats hem registrat al Baròmetre Casteller entre el cap de setmana de Fira de Sant Narcís a Girona i dimarts de Tots Sants.

El 5 de 9 amb folre dels Borinots de Sants
El 5 de 9 amb folre dels Borinots de Sants

Els Castellers de Vilafranca han recuperat el 4de9 sense folre i empaten en el primer lloc amb la Colla Vella en el comput de tres millors castells i pilar de la temporada.

Per la seva part els Minyons de Terrassa han descarregat per primer cop el 3de9f amb agulla i s’equiparen al tercer lloc amb la Jove de Tarragona. Màxima igualtat entres les colles de 10 del món casteller.

Per Tots Sants els Castellers de Sants van aconseguir descarregar el primer 5de9f del seu historial i els Capgrossos de Mataró van coronar a Girona el seu primer 9de8.

Dues estrenen més per part dels Xicots de Vilafranca a la diada del Roser amb el primer 4de9f carregat dels vermells i el el 5de8 descarregat.

Per últim cal anotar el 4de7 recuperar pels Castellers de Mollet.

Totes les estrenes de la setmana les poder visualitzar a l’App del Baròmetre Casteller i també d’altres estadístiques com la llista dels 100 millors resultats de la història dels castells.