Verds i rosats fan l’agost
abans de temps

Verds i rosats fan l’agost
abans de temps

La Colla Vella var fer història i va entrar el 2de8 desfolrat, el primer completat de la colla i el més matiner, i es va tronar a col·locar al capdavant del Baròmetre. Els Castellers de Vilafranca s’havien situat líders durant unes hores amb el primer 3de10fm de l’any, el més matiner descarregat. A més, els verds, van sumar el 5de9f i el pilar de 8fm. La Jove de Tarragona es va situar al tercer lloc amb l’estrena del 9de8 i també del pilar de 8fm.

Els Marrecs de Salt van estrenar el 5de8 i els Nens del Vendrell el 2de8f coronat. Els Bordegassos de Vilanova van entrar el 3de8.

En els set pisos la Jove de Sitges va coronar el 2de7 com a novetat, els grocs de Castelldefels van entrar el 5de7 i el 3de7 amb l’agulla i els Brivalls de Cornudella el 4de7.

Entre les colles de 6 van entrar el 7de6 dels de Mediona, el 5de6 dels Xiquets de Vila-seca, el 4de6 amb l’agulla dels Manyacs de Parets i el pde5 dels Salats de Súria.

Poder repassar l’estat de la temporada al barometrecasteller.cat i llegir la crònica i resultats al web de la RevistaCastells.cat