Vilafranca confirma el liderat per Sant Fèlix

Vilafranca confirma el liderat per Sant Fèlix

Els Castellers de Vilafranca s’han refermat en el liderat amb 3de10fm descarregat en el dia patronal de la vila –igualant el millor registre del curs passat–. També han apostat per l’insòlit 7de9 amb folre –que només s’havia realitzat un cop, l’any 2012–. Cal tenir en compte que diumenge, com per Sant Fèlix, els vilafranquins han ofert el 4de9fa carregat –estrena que van presentar a l’Arboç–.

La Colla Joves Xiquets de Valls escala al segon lloc amb l’estrena també de tres gamma extra: el 4de9 sense folre, el 5de9 amb folre carregat i el pilar de 8 emmanillat. La diada més completa dels vermells i que els catapulta, un cop celebrat Sant Fèlix, per davant de l’eterna rival. La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha estrenat el 2de8 sense folre, que ha coronat a Vilafranca, i l’ha situat com el seu millor castell. Ara, tancant el primer tram del curs, el podi de colles amb castells de 10 i desfolrats és el mateix de final de la passada temporada i del passat Concurs: Verds, Joves i Vella.

Els Xicots de Vilafranca han completat la feina amb el 4de8 –que no descarregaven des d’abans de la pandèmia, a finals del 2019–. El carro gros és el seu millor castell de l’any i situa als de Cal Noi Noi dins del Top20 i al nivell dels de Granollers.

 

Vilafranca confirma el liderat

En total s’han recollit set estrenes entre dimarts i dimecres –a més d’una del cap de setmana–. Podeu veure el llistat sencer al barometrecasteller.cat