Vintena d’estrenes abans de Sant Joan

Vintena d’estrenes abans de Sant Joan

Hola companys del Fes ta festa. Aquesta setmana des del Baròmetre Estrella hem recopilat 20 noves entrades per part de 14 colles castelleres.

Els Moixiganguers d’Igualada han posat de sostre el 4de8 amb l’agulla carregat (l’any passat va ser el seu millor castell descarregat), mentre que els Capgrossos de Mataró han estrenat el pilar de 6. Per la seva banda els Xiquets de Reus han posat de sostre el 3de8i els Castellers de Sabadell han completat el 2de7 que tenien a mitges. La Jove de Sitges ha coronat la torre de 7, castell que no feien des del 2018.

En la gamma de 7: els Castellers de Sarrià segueixen creixent, amb el seu primer 5de7, els Bordegassos de Vilanova han presentat el 7de7 i els Castellers de Mollet han fet la seva millor diada fent per primer cop el 7de7 i revalidant el 5de7 i 4de7 amb l’agulla. Per la seva banda, els Nois de la Torre han posat de sostre el 4de7 amb l’agulla i esquerdats de l’Esquerra de l’Eixample  ha fet el seu primer 4de7 amb l’agulla en la seva millor diada. Els bous de la Bisbal del Penedès ha tret el 4de7 i el pilar de 5 i ja han igualat el seu millor repertori.

Més avall, en els sis pisos, els fluorescents de Viladecans han presentat el 5de6. Els Xiquets de Copenhagen, a Dinamarca, s’han superat amb el seu primer 5de6 i l’estrena del 4de6 amb l’agulla i del 3de6 en la primera actuació de l’any. Finalment, els Manyacs de Parets han recuperat el 2de6, que no feien des del 2019, i també han presentat el 3de6.

I això és tot per avui. Recordeu que podeu veure el llistat sencer al web barometrecasteller.cat i podeu llegir les cròniques al digital de la Revista Castells.

 

El Top-20 de la setmana