Vuit novetats de primers de juliol

Vuit novetats de primers de juliol

Hola companys del Fes ta festa. Aquesta setmana des del Baròmetre Estrella hem recopilat vuit noves entrades per part de sis colles castelleres.

Les colles més grans, aquesta setmana, no han actualitzat el seu caseller. En canvi sí que s’han produït diversos canvis, la majoria de novetats, entre les colles de 8. Els Marrecs de Salt han fet passos endavant amb el 3de8 i recuperant el pilar de 6 –en van completat un l’any 2013–. Per la seva banda els Sagals d’Osona han sumat el 3de8 coronat, castell que no feien des del 2019. La Colla Castellera Jove de Barcelona ha recuperat el 2de7, torre  que no feia des del Concurs del 2018. Mentre que els Bordegassos de Vilanova han recuperat el 4de8 carregat –carro gros que no feien des del 2019–.

En la gamma de 7 un sol canvi. Els Castellers de Caldes de Montbui han estrenat els dos bàsics de 7 amb el pilar al mig: el 4de7a i 3de7a. Els escaldats ja han igualat els seus tres millors castells de final de curs passat.

Finalment, entre les colles de 6, els Brivalls de Cornudella ha posat de sostre el 2de6 –torre que no completaven des del 2019–.

 

El Top-20 de primers de juliol

I això és tot per avui. Recordeu que podeu veure el llistat sencer, ara amb 92 colles, al web barometrecasteller.cat i podeu llegir les cròniques al digital de la Revista Castells.