Programa 399 – 17/11/2017 – Edició 2188

L’Associació Cultural FES TA FESTA ens manifesten en favor de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir. Catalunya haurà de ser i serà el que vulguin els catalans.

Visca Catalunya lliure!

Programa 399 – 17/11/2017 – Edició 2188

Moltes novetats discogràfiques

El cinquè volum de la FONOTECA de la cobla Ciutat de Girona i el tercer de CONNECTATS del grup GASP protagonistes al FES TA FESTA

Dos treballs discogràfics que es van presentar el passat divendres dia 10, al vespre. El primer a Peralada, vila nadiua del mestre Miquel Serra i Bonal; el més desconegut de la nissaga Serra és el protagonista del cinquè volum de la col·lecció FONOTECA DE COBLA de la Ciutat de Girona. I el segon a Barcelona, amb el col·lectiu GASP (Gasulla, Alcalà, Santiago i Paulí) com a protagonista, i el tercer volum de la seva particular col·lecció de CD’s enregistrats per la cobla Bohèmia. D’ambdós treballs n’escoltarem una mostra: les sardanes “Esclats d’enyorança”, de Miquel Serra i “Lo Pont de Balaguer”, de Daniel Gasulla.

I encara escoltarem una tercera sardana, la vuitena semifinalista de “La sardana de l’any 2017”. I per segona setmana consecutiva es tracta d’una composició de l’Alfred Abad (ja tenim un finalista), la titulada “Nits d’estiu a Sant Llorenç”.

També tindrem les seccions:

I encara tindrem temps de parlar-vos dels Premis Ateneus 2017 que s’entregaran el proper 12 de desembre a emblemàtic edifici de La Pedrera i veure i escoltar el Youtube de la setmana que en aquesta ocasió ens convida a un moment ja nadalenc: el Cor Jove de l’Orfeó Català ens interpreta un impagable arranjament de l’Albert Guinovart del “Fum, fum, fum”.

I tot podria ser encara molt millor si els Jordis i els membres de govern empresonats estiguessin en llibertat. Us volem a casa!