Programa 434 – 29/06/2018 – Edició 2223

Programa 434 – 29/06/2018 – Edició 2223

Es convoca la 24a edició
de la Beca Josep M. Bernat

L’Associació Músics per la cobla i l’Ajuntament de Bellpuig convoquen una nova edició de la Beca Josep M. Bernat i Colomina per a joves instrumentistes de cobla, un certamen dotat amb 2.500 € i que enguany arriba a la seva 24a. edició. Aquesta serà la notícia de capçalera d’aquest darrer FES TA FESTA de la temporada regular. Precisament el primer tema musical que escoltarem serà una sardana del mestre Bernat; “Os de Balaguer”, amb la que guanyà el Primer Premi del Concurs Joaquim Serra l’any 1976.

El segon tema serà una altra sardana molt especial: “Manifestació”, de Joan Barcons, una iniciativa que combina temes originals i patriòtics amb els crits populars que sentim a les manifestacions reivindicatives de casa nostra. I recordarem també la convocatòria d’aquest dissabte, dia 30, a Banyoles, la “Sardana per la llibertat” que encerclarà l’estany.

 

I també us parlarem de la Festa Major de Terrassa i de les festes majors de Sant Pere en general. De la de Terrassa en teniu el vídeo de promoció en aquest Youtube:

A les seccions, com sempre, una mica de tot:

I el programa es completarà musicalment amb un tema del nou treball discogràfic d’en Pep López i La Principal de la Bisbal: “Una de marcians”, inclòs en l’espectacle “Per Sant Narcís, cada mosca val per sis” i que serà també el nostre Youtube de la setmana.

I amb un dels temes estrella de la trajectòria dels Ministrils del Raval de Terrassa: “Filomena (i III)”. I per acabar amb el tema de Joan Crosas i el grup ESQUIROLS que fa 29 anys va donar nom al nostre programa “Fes ta festa”.

 

Final de temporada

I aquest programa capicua esdevé el darrer d’aquest temporada 2017-2018. Però, no cal que us preocupeu. Els que ens coneixeu ja sabeu que no ens aturem i que la setmana que ve tindreu un nou FES TA FESTA, el primer de la temporada estiuenca 2018.

Malauradament, però, aquest vegada hem de dir un adéu: l’adéu a Fem Girona Ràdio. És obvi que a ningú li pot agradar que es tanqui un mitjà de comunicació i menys quan la seva trajectòria ha estat modèlica i exemplar. Sovint la política pren decisions que produeixen conseqüències inexplicables i incomprensibles. Però tots aquells que escoltàveu i havíeu pres Fem Girona com la vostra ràdio de proximitat la podreu seguir escoltant online, a la xarxa. I el FES TA FESTA, com no podia ser d’altra manera, continuarem fidels al seu costat.

Anoteu l’adreça: www.femgirona.cat. Molta sort, amics.