Programa 027 – 22/10/2010
(Edició 1816)

Programa 027 – 22/10/2010
(Edició 1816)

LA FESTA DEL FLABIOL D’ARBÚCIES AL “FES TA FESTA”

XXVI Festa del Flabiol

La FESTA DEL FLABIOL és la protagonista de la part central del FES TA FESTA d’aquest cap setmana. Entrevistem a l’Edmond Ribatallada, membre de la Comissió organitzadora. Us podeu baixar el programa d’actes en PDF clicant aquí.

I a més, “La columna”, avui amb una editorial del nostre director, en Jesús Ventura, sobre els “Encàrrecs” a compositors i la davallada d’enguany pel que fa als  Concursos musicals, i l’habitual “Crònica castellera” d’en Carles Esteve.

I les seccions: a “Els temes d’en Xino” en Josep M. Francino ens porta un tema eminentment americà com “Georgia” tocat amb gralla i sac de gemecs pel grup “Els Cosins del sac”, de Vilafranca del Penedès; a les “Històries de gegants”, la Berta Miró ens explica la dels gegants de Parets del Vallès; i a l’“Expedient C”, l’Amadeu Carbó ens parla de “Titelles”.

Dolors Viladrich

La part musical ens portarà també tres sardanes emblemàtiques: “Música per a tú”, de Joan Jordi Beumala, que l’any 1999 obtenia el darrer dels Premis Joaquim Serra; “Rossinyolet que vas a França”, de Narcís Paulís, amb una exhibició del flabiolaire de La Principal de la Bisbal, en Pere Rabasseda; i “Anna Maria”, una sardana de la compositora Dolors Viladrich, que ens ha deixat aquesta passada setmana.

Cliqueu al play d’aquí a dalt i el programa és vostre.