Programa 029 – 05/11/2010
(Edició 1818)

Programa 029 – 05/11/2010
(Edició 1818)

LA “FESTA DE LA RATAFIA” DE SANTA COLOMA DE FARNERS AL FES TA FESTA

Un nou capítol del FES TA FESTA, en el que hi trobareu una pila de coses: a “La columna”, el nostre director Jesús Ventura ens parla de la festa de Tots Sants i de la de Halloween, i en general, sobre els canvis en les tradicions, els propis de l’evolució i els imposats. Ell assevera: “Jo, per Tots Sants, no em disfresso“.

A la part central del programa entrevista a Josep Lluís Pérez, regidor de Joventut, Fires i Festes de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, vila que celebra els propers dies 13 i 14 de novembre la FESTA DE LA RATAFIA.

I les habituals seccions: la setmanal “Crònica castellera”, d’en Carles Esteve, avui més farcida de castells importants que mai després de la històrica Diada de Tots Sants a Vilafranca.

I les seccions quinzenals: a “Els temes d’en Xino” amb en Josep M. Francino i una curiosa i històrica versió de “El cant dels ocells” amb el veterà grup rocker “Els folls”; a les “Històries de gegants”, la Berta Miró ens explica la dels Gegants de Sant Vicenç de Montalt; i a l’”Expedient C”, l’Amadeu Carbó ens parlarà avui de “Calendaris i almanacs”.

I pel que fa a la música, a més de “El foll cant dels ocells”, les sardanes “Sota els pins del pujolet”, de Joaquim Serra, “L’estiuet de Sant Martí”, d’Agustí Borgunyó, i “Novembre”, de Josep M. Boix.

Com veieu, una miqueta de tot. Per a tots els gustos.