Programa 032 – 26/11/2010
(Edició 1821)

Programa 032 – 26/11/2010
(Edició 1821)

EL PRIMER PESSEBRE VIVENT DE CATALUNYA AL “FES TA FESTA”

El proper dissabte dia 4 de desembre comencen les representacions del Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat. A l’entrevista central del “FES TA FESTA” d’aquesta setmana en parlem amb el president de l’Associació “Amics de Corbera”, el Sr. Jordi Boltà.

A més, a “La columna“, el nostre director ens diu: BON NADAL. Si, si, com ho llegiu. Completament a fora de temps, en Jesús Ventura decideix que ja és hora de desitjar bones festes. Com podem anar bé amb un director així…

I a més, les seccions: la darrera “Crònica castellera” d’en Carles Esteve de la temporada; un “Rourenfolk” amb en Jordi Roura que ens presenta un tema tradicional català “En Joan del riu”, cantat en esperanto pel grup Kaj Tiel Plu; a la secció “Danses”, la Berta Miró ens parla del “Ball francès”, de Beuda, una coreografia d’en Lluís Calduch; i acabarem el programa amb la sempre interessant disertació del Sr. Llorenç Aguilar, que aquesta setmana ens parla de “Retrats”.

I pel que fa a la música, a part del Rourenfolk, sardanes del nou doble CD “L’encís del Ripollès”, enregistrat per la cobla Ciutat de Girona: “Camí de Núria”, de Ramon Serrat; “El Puigmal”, d’Esteve Palet i Mir; i “Ripoll a l’Abat Oliva”, de Jesús Ventura.

Només cal fer un click al reproductor d’àudio que hi ha a sobre aquestes línies.

Fàcil, fàcil.