Programa 034 – 10/12/2010
(Edició 1823)

Programa 034 – 10/12/2010
(Edició 1823)

CONCERTS DE NADAL A DOJO AL “FES TA FESTA”

El proper cap de setmana del 18 i 19 de desembre es concentren molts dels Concerts de Nadal que es programen a casa nostra. Aquesta setmana, la part central del programa concentra el comentari d’alguns d’aquests històrics concerts anyals.

També aquesta setmana, a “La columna”, tenim convidat: el president de l’Ens de Comunicació Associativa, el Sr. Antoni Carné, reflexiona sobre el paper de “L’Associacionisme amb el País” i la seva implicació amb la construcció nacional davant el nou mapa polític que ens han deixat les darreres eleccions.

I a més, les seccions: la “Crònica castellera” d’en Carles Esteve, amb la Segona part del resum de la temporada 2010; un “Rourenfolk” amb en Jordi Roura que ens presenta MAR MUR, una col·laboració internacional de diversos intèrprets i el tema “El seu avi”, una transformació de la més famosa de les nostres havaneres a partir d’una lletra de Joan Soler Amigó (amb el permís del mestre Ortega Monasterio); a la secció “Danses”, la Berta Miró ens parla de la “Quadrilla de Martorell”; i acabarem el programa amb la darrera de les reflexions del nostre estimat erudit, el Sr. Llorenç Aguilar, que en aquesta ocasió fa una mirada a “Els productes del rebost”.

I pel que fa a la música, a part del Rourenfolk, tres sardanes: “La vaca cega”, d’Antoni Juncà; “Una lluita musical”, de Josep Serra i Bonal; i “Que el demà sigui llarg”, d’Enric Ortí.

I la setmana que ve, més. El nostre demà també el volem llarg, però amb la companyia de tots vosaltres.