Programa 062 – 24/06/2011
(Edició 1851)

Programa 062 – 24/06/2011
(Edició 1851)

JAUME BERNADET AL FINAL DE TEMPORADA DEL “FES TA FESTA”

Jaume Bernadet

El director artístic de COMEDIANTS és el convidat especial del darrer FES TA FESTA de la temporada 2010-2011. Amb ell dialoguem durant el programa i és també el protagonista de l’entrevista central en la que repassem aquests 40 anys de vida de la Companyia, el trentè aniversari del seu espectacle DIMONIS i els projectes de futur i les estrenes immediates del nou espectacle.

A les NOTÍCIES ESCOLLIDES, comentem l’espectacle de l’acte inaugural del GREC 2011, aquest espectacle de dansa de CESC GELABERT titulat “La muntanya al teu voltant” i inspirat essencialment en la sardana; i us parlem també de la Primera Mostra de Cinema Etnogràfic que tindrà lloc els propers dies 12 i 13 de juliol al Museu d’Història de Catalunya. En aquest link us podeu baixar el programa en PDF.

I les habituals seccions:

– La COLUMNA, en la que el nostre director, en Jesús Ventura, fa balanç d’aquesta 22a. temporada del FES TA FESTA.
– La CRÒNICA CASTELLERA, que aquesta setmana ens arriba de nou de la ploma d’en Bernat Salarich i amb les veus de l’Amadeu i en Jesús i que amb el títol “Amb il·lusió”, ens parla de la “il·lusionant” actuació del Minyons a Barcelona el cap de setmana passat.
– Els TEMES D’EN XINO, avui amb una grallera versió del tema dels Coldplay “Viva la vida” a càrrec del grup LAIETANS.
– Les HISTÒRIES DE GEGANTS, on la Berta Miró ens parla aquesta setmana dels gegants de Torelló.
– I a ELS MINUTS DE L’AGUILÀ, l’inefable Llorenç Aguilà ens explica les seves vacances a París abans d’anar-hi.

I, a part del tradicional FES TA FESTA, del grup Esquirols, tema d’en Joan Crosas que posem sempre a l’iniciar o a l’acabar una temporada, al final del programa una cançó que ens enamora i sempre programem també en aquestes dates: “Per Sant Joan”, de Joan Manuel Serrat.

I la setmana que ve, més. El FES TA FESTA no tanca per vacances.