Programa 064 – 08/07/2011
(Edició 1853)

Programa 064 – 08/07/2011
(Edició 1853)

HO PORTEM DINS
El vídeo que us recomanem aquesta setmana es titula “Ho portem dins” i en són els protagonistes els Marrecs de Salt.
Es tracta d’una idea original de l’Ester Bertran i ens parla de l’esforç, de la tenacitat i de lo acostumats que estem en aquest País que es diu Catalunya, a caure i a tornar-nos a aixecar.
Un pilar de 4 i les escales de la Catedral de Girona en són altres protagonistes. I el tema “The Blower’s Daughter”, de Damien Rice, la banda sonora. Bo de debò.

El diumenge 17, aplec a Ripoll

A les notícies escollides anunciem el tradicional concert de música per a cobla que organitza Joventuts Musicals de Sabadell dins el seu cicle estiuenc. El concert tindrà lloc el proper dijous dia 14 de juliol, a les deu de la nit, a l’Amfiteatre de la Caixa de Sabadell, amb la participació de les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Mediterrània. I també la triple jornada sardanista que s’anuncia pels dies 15, 16 i 17 d’aquest mateix mes a Ripoll i que culminarà el diumenge 17 amb la celebració del seu Aplec de la Sardana.

I les seccions de l’estiu:

  • La CRÒNICA CASTELLERA, que aquesta setmana ens arriba ja amb la ploma i la veu del nostre Carles Esteve. L’ha titulada “Bons minyons”.
  • CONTES I MENTIDES, amb l’Albert Estengre, que ens explica la faula “La guineu i el corb”.
  • ELS SECRETS DE L’ETNOLÒGIC, amb en Gustau Molas, que aquesta setmana ens porta un dels objectes més petits del Museu Etnològic de Barcelona: Un “Pinyol de cirera”.
  • Eduard Toldrà

    Un CLÀSSICS PER COBLA, en el que en Jesús Ventura ens convida a escoltar de nou la sardana “Sol ixent”, del mestre Eduard Toldrà.

  • I a la reposició de la setmana, unes HISTÒRIES DE GEGANTS de la Berta Miró. En aquesta ocasió recordarem la bella història d’amor dels “Gegants de Mollet del Vallès”.

I molta música: sardanes de Manuel S. Puigferrer i Àngel Pont, temes de Pomada i Jaume Arnella
Només heu de clicar al reproductor d’aquí dalt. I les vegades que calgui.
No hi ha límit.