Programa 091 – 13/01/2012
(Edició 1880)

Programa 091 – 13/01/2012
(Edició 1880)

ANY NOU AMB NOVETATS AL FES TA FESTA

Després dels “Especials” de festes, torna el FES TA FESTA més tradicional, això sí, amb alguna novetat important.

En els dos blocs de NOTÍCIES us parlarem del 25 FESTIVAL TRADICIONÀRIUS que acaba d’arrencar i d’alguns actes destacats programats pels propers dies.

I a les seccions, retorna LA COLUMNA i incorporem una nova secció:

  • LES CASES DE LA FESTA, un espai ideat i escrit per l’Albert Rumbo que ens parla d’aquests espais-museu repartits per la nostra geografia que recullen tota la informació sobre les festes més importants del país. En aquest primer episodi, i amb la veu de l’Elena Mayor, en parla de “El què i el perquè” d’aquests espais.
  • LA COLUMNA, amb el nostre director Jesús Ventura, que en aquest segon programa del 2012 es pregunta: “Cal un concert d’Any Nou?”.
  • ROURENFOLK, amb Jordi Roura, que ens porta un ball tradicional com el “Ball de cascavells de Cardona” amb el so d’una arpa neogòtica catalana interpretada per Josep M. Ribelles.
  • ELS MINUTS DE L’AGUILÀ, en el que aquesta setmana hi trobareu un Llorenç Aguilà una mica abatut. Els motius són “Afers de pes”.
  • I la reposició d’un altre dels SECRETS DE L’ETNOLÒGIC, que ens arriba puntualment de la ma del nostre museòleg particular, en Gustau Molas, i que aquesta setmana ens parla de “Càntirs de bateig”.

I a la part musical, una polca, un vals, una sardana… Una mica de tot, i de tot una mica.

Com sempre, al FES TA FESTA.