Programa 166 – 14/06/2013
(Edició 1955)

Programa 166 – 14/06/2013
(Edició 1955)

FI D’ETAPA. CONTINUA LA CURSA.

Només és un punt d’inflexió per continuar caminant. Nosaltres no ens aturem. Però el programa d’avui clou la temporada 2012-2013. I no serà un programa ni més ni menys especial que tots els altres. Però a LA COLUMNA, el nostre director Jesús Ventura en deixa constància i ens parla de les grans fites que ens pertocarà celebrar l’any vinent: 2000 programes i 25 anys d’emissió, Déu n’hi do. Però malgrat això avui tan sols fem “Un punt i seguit”.

A l’AGENDA i a les NOTÍCIES ESCOLLIDES us parlarem, òbviament, que aquest cap de setmana, concretament el diumenge 16, se celebra la DIADA UNIVERSAL DE LA SARDANA i que entre els moltíssims actes programats hi destaca la gran “Rotllana monumental” que han organitzat la gent d’Arenys de Munt, la Capital de la Sardana d’enguany. Aquí podeu sentir la falca de promoció que han preparat:

Igualment us parlem de la campanya “NO QUOTA, NO COLLA” que han endegat amb força èxit els Castellers de la Vila de Gràcia i de la que en podeu veure el vídeo de promoció. El trobareu al final d’aquestes línies.

Nurí Escudé
Premi Rosa d’or 2013

I entre moltes d’altres coses, del Premi Floricel-Rosa d’Or, d’Anglès, que enguany han atorgat a la Nuri Escudé, de l’ASERT de Terrassa.

A les SECCIONS:

  • La CRÒNICA CASTELLERA d’en Carles Esteve que deixa constància de la gran actuació, amb 3 de 9 inclòs, dels Minyons de Terrassa el passat dissabte a Valls, amb un titular que ho explica clarament: “Els Minyons fan història a Valls”.
  • Tornen els CANTS DE TAVERNA, amb en Francesc Sànchez Carcassés, que en aquesta segona edició ens duen un tema amb la veu inconfusible d’en Tomeu Penya, que des de ses illes ens proposa també una “Havanera”.
  • A les HISTÒRIES DE GEGANTS recordarem la dels “Gegants del Barri de Sant Andreu del Palomar”, de Barcelona, com sempre de la ma de la Berta Miró i d’en Nico Alonso.
  • I acabarem amb la reposició d’un EXPEDIENT C, del nostre benvolgut Amadeu Carbó: el que en el seu moment, ara ja fa un parell d’any, ens va deixar clar qui era “L’Home del sac”.

I a la part musical, sardanes dels nous CD’s apareguts recentment al mercat: “Terra nostra”, de Carles Raya, amb la cobla Sabadell; “Baix Empordà”, de Josep M. Tarridas, amb la cobla Ciutat de Girona; i “Entre Sabadell i Calella”, de Maria Mercè Navarro, amb la cobla Contemporània.

I la setmana que ve, més. Continua la cursa. Un especial Sant Joan. No us el podeu perdre.

———————————————–

Campanya NO QUOTA, NO COLLA, dels Castellers de la Vila de Gràcia.