Programa 194 – 27/12/2013
(Edició 1983)

Programa 194 – 27/12/2013
(Edició 1983)

ESPECIAL “BON ANY NOU” AL FES TA FESTA

L’equip del FES TA FESTA us volem desitjar un feliç any 2014.

La música és un regal preciós i en aquest programa Especial “Bon any nou” n’és una destacada protagonista.

Escoltarem sardanes: “A betlem me’n vull anar”, del mestre Josep Prenafeta; “Cap d’any”, de Joaquim Zamacois; i “L’aplec nadalenc”, de Joan Lluís Moraleda. I també escoltarem dues nadales tradicionals catalanes arranjades per l’Albert Guinovart en la versió simfònica enregistrada per l’Orquestra del Conservatori Superior del Liceu i el Cor Jove de l’Orfeó Català, tots ells dirigits per Manel Valdivieso: el “Fum, fum, fum” i “Les bèsties del naixement”.

També tindrem els tradicionals versos de Nadal, protagonitzats per la Factoria Carbó, és a dir, per la descendència directa del nostre benvolgut Amadeu.

I reposarem tres espais de  seccions habituals de cada del programa:

  • ELS TEMES D’EN XINO, en la que en Josep Maria Francino ens presenta la nadala tradicional “Les dotze van tocant” en la peculiar versió del guitarrista del grup Sopa de Cabra, en Josep Thió.
  • HISTÒRIES DE GEGANTS, en la que la nostra col·laboradora preferida, la Berta Miró, ens parla d’un element de la imatgeria festiva barcelonina que és estimada especialment pels menuts més llaminers: “La Carassa“.
  • I ELS MINUTS DE L’AGUILÀ, en la que el nostre entranyable home de les Terres de Ponent ens explica, a tall de conte, una vivència personal en una diada casolana de celebració nadalenca. Com un “Conte de Nadal“.

I la setmana que ve, un altre programa especial: amb els Reis d’Orient com a protagonistes.

Que tingueu un feliç i “venturós” any 2014.