Programa 214 – 16/05/2014
(Edició 2003)

Programa 214 – 16/05/2014
(Edició 2003)

UNA BRANCA SERRADA I UNA SENYERA BRUTA AL “FES TA FESTA”

Els Castellers de Berga refan la branca tallada

I és que encara que ens proposem parlar només de cultura popular, arriba un moment que l’actualitat ens supera. Sobretot quan els esdeveniments quotidians com les bretolades i les bajanades d’alguns polítics es barregen clarament amb la tradició.

Un bon exemple és LA COLUMNA d’aquesta setmana que ha escrit l’Amadeu Carbó i en la que, amb el títol de “El PP fa l’aleta” ens comenta una utilització política de la cultura popular en la campanya de les eleccions europees.

Però a banda de tot això, el FES TA FESTA d’aquesta setmana conté una munió de seccions, de notícies, de música interessant i de bon humor.

Comentarem que s’acosta la Ciutat gegantera 2014, que tindrà lloc a Cervera a primers del mes de juny i també farem la nostra crònica particular de com va anar l’estrena de la “Rosa-sardana”.

I us anunciem que aquest diumenge, dia 18, a Deltebre, podeu gaudir de nou de l’espectacle “La jota + bella”, amb l’Esbart Reus Dansa, la cobla Reus Jove i el grup Quico El Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries.

A les seccions, de tot i força:

I a la part musical escoltarem les sardanes “Dedicatòria”, de Josep M. Bernat i “Festeig i encís”, de Joan Francesc Vidal, dues sardanes que han estat guardonades amb el Premi de la Critica del Concurs “La Sardana de l’any”, però amb 41 anys de diferència: 1972 i 2013 respectivament. A més d’un excepcional tema de l’Eduard Iniesta amb el grup LO PODER DEL CANT que porta per títol “Scottish Deustch”.

I la setmana que ve més.