Programa 221 – 04/07/2014
(Edició 2010)

Programa 221 – 04/07/2014
(Edició 2010)

L’ACTOR I PRESENTADOR BIEL DURAN
AL “FES TA FESTA”

Biel Duran

Avui comencem el programa felicitant a la “competència” però agafant aquesta paraula amb l’accepció, per desgràcia, menys utilitzada. Perquè ens sembla molt competent la tasca realitzada pels amics dels programa MANS, de Catalunya Ràdio, durant els seus primers deu anys d’existència. Diumenge passat ho van celebrar al CAT amb l’enregistrament d’un programa especial i amb la participació en directe de la cobla Lluïsos, de Taradell. Els del FE STA FESTA hi vam ser i us ho expliquem.

L’equip del programa Mans

I en el bloc de notícies, l’Amadeu Carbó ens fa un extracte de la conversa mantinguda amb l’actor-presentador Biel Duran sobre el nou format del programa QUARTS DE NOU, de Televisió de Catalunya. En la nova secció TOC DE VERMUT, en Biel es converteix cada setmana amb un reporter intrèpid i sovint arriscat. Ell ens explicarà, entre d’altres coses, la seva accidentada experiència saltant els “plens” en la recentment celebrada Patum de Berga i quins seran els propers reptes programats.

Però nosaltres també tenim les nostres seccions:

També escoltarem dues sardanes del CD que us presentem “AMOGA, ara i sempre”, en que l’històrica formació de Vidreres recull sardanes de Salvador Brotons, Rafael Grimal i Xavier Cassanyes. I seguirem buscant l’ombra refrescant estiuenca en la musica tot escoltant la sardana del mestre Joaquim Serra titulada “Sota els pins del pujolet”.

I moltes més coses. Totes les que poden cabre en una horeta de ràdio feta a casa, artesanalment, amb denominació d’origen: un FES TA FESTA.