Programa 226 – 08/08/2014
(Edició 2015)

Programa 226 – 08/08/2014
(Edició 2015)

EL NOU LLIBRE DE MANEL CARRERA
AL “FES TA FESTA”

Aquest és el tema del reportatge que obre el FES TA FESTA d’aquesta setmana. Una novetat editorial que amb el títol de “Calendari de festes amb pirotècnia”, és la continuació de l’important treball documental del seu autor, en Manel Carrera i Escudé, un fotògraf estudiós de la cultura popular i, com ell mateix es defineix, aprenent d’etnògraf. El llibre ha estat editat per Botarga Produccions i en el transcurs de l’entrevista que li fa l’Amadeu Carbó en podreu conèixer tots els detalls i podreu saber on adquirir-lo.

Tomàs Gil i Membrado

A més, el FES TA FESTA d’aquesta setmana comptarà, a la seva part final, amb un mini-concert estiuenc que hem volgut dedicar al compositor recentment desaparegut Tomàs Gil i Membrado, de qui escoltarem una petita mostra de diverses produccions seves al voltant de la música de cobla, la seva preferida i més estimada: les sardanes “Benvinguda” (Una de les primeres) i “Horta de Sant Joan” (dedicada a la seva vila natal), la glosa sobre el tema popular “L’Hostal de la Peira” i, fins i tot, una jota, la d’Horta de Sant Joan, és clar.

També tindrem les seccions. Les setmanals i les periòdiques.

I encara moltes més coses. Però no us les direm totes en aquesta prèvia. Cal que les descobriu escoltant-nos. Quan més serem…