Programa 230 – 05/09/2014
(Edició 2019)

Programa 230 – 05/09/2014
(Edició 2019)

BALANÇ DE LES PRIMERES JORNADES CANEMÀS AL “FES TA FESTA”

Aquest és el primer tema que abordem en el FES TA FESTA d’aquesta setmana. I ho fem entrevistant a l’Antoni Carner, el President de l’Ens de l’Associacionisme Cultural català que ha estat l’entitat organitzadora d’aquestes 1es Jornades Canemàs que han tingut lloc aquest mes d’agost passat a la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent.

I al programa hi trobareu també moltes altres coses:

 

 

 

 

 

 

 

 

I acabarem el programa amb l’habitual MINI-CONCERT estiuenc, tot escoltant una mostra del nou CD commemoratiu del primer quart de segle de vida d’una de les institucions musicals més importants de la Catalunya Nord. “Cobla Mil·lenària 25” és el títol d’el darrer treball discogràfic dels de Ceret que conté 11 noves composicions que diferents autors els han volgut dedicar per celebrar l’efemèride. N’escoltarem tres: “Un quart d’onze”, de Roland Besson; “Vent de Nord”, de Martí Fontclara; i “La Mil… 25!”, d’un dels seus fundadors i encara avui flabiolaire Frederic Guisset.

Va, escolteu el programa i a celebrar el dia 11 de setembre del Tricentenari. I quan torneu de la V ja tindreu un altre FES TA FESTA.