Programa 234 – (03/10/2014)
(Edició 2023)

Programa 234 – (03/10/2014)
(Edició 2023)

La Tarasca de Barcelona

UNA CARTA D’UN INFANT I UN GEGANT PER DISCAPACITATS AL “FES TA FESTA”

I és que comencem parlant d’en Martí, un gegant que naixerà aquest cap de setmana a Premià de Mar i que té la peculiaritat d’haver estat construït per poder ser conduït per discapacitats físics i sensorials. El gegant en qüestió és obra d’en Jordi Grau, del taller El Drac Petit, de Terrassa, i podreu conèixer més detalls tant d’ell com de la festa del proper dissabte dia 4 si escolteu l’entrevista que li fem al cap de colla dels Gegants de Premià, en David Pedrós.

I pel que fa a l’altre tema es tracta de la carta que en Pau Lindgren Escursell, un barceloní de 5 anys, li ha enviat a La Tarasca de Barcelona, expressant la seva decepció per no haver-la pogut conèixer al Cercavila de la Mercè que enguany es va suspendre pel perill de pluja. Tan la carta d’en Pau com la contestació de La Tarasca les podreu sentir a LA COLUMNA del nostre director, en Jesús Ventura, que ha titulat “Correspondència infantil”.

Tindrem més seccions, com sempre:

I a la part musical escoltarem dues sardanes: “Sardana d’infants”, de Josep Maria Bernat, i “Els tres caçadors”, d’Emili Saló. I un dels temes de l’espectacle “La jota+bella” amb Quico El Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries i la cobla Reus Jove: “Havanera de canyes i fang”.

I ja estem omplint el sarró de ràdio per la propera setmana. Hi haurà de tot i per a tothom. No us ho perdeu.