Programa 243 – 05/12/2014
(Edició 2032)

Programa 243 – 05/12/2014
(Edició 2032)

Antoni Carné

ENTREVISTA A ANTONI CARNÉ AL “FES TA FESTA”

El president de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, Antoni Carné, visita de nou els micròfons del “FES TA FESTA” per parlar-nos de publicacions digitals: d’una banda del diari LLIURE i MILLOR, una nova iniciativa editorial que enarbora la Campanya “Un país lliure, un país millor” i que ha estat endegada des de les associacions Gent de la Terra, el CIEMEN i l’Ens que ell mateix presideix. En trobareu tota la informació en aquest link. I d’altra banda, ens parla també dels importants canvis i novetats a la revista del mateix Ens: TORNAVEU.

Tindrem també les seccions habituals com la CRÒNICA CASTELLERA en què en Carles Esteve ens presenta aquesta setmana el segon capítol del Resum de la Temporada 2014, que ha dedicat a les “Colles de gamma bàsica de nou i de gamma alta de vuit”. I a les DITES I REFRANYS, el nostre benvolgut Víctor Pàmies ens convida a reflexionar sobre aquella dita que diu “Vull un miracle, encara que el faci el diable”.

I al mig de notícies i comentaris diversos, més seccions, com la que escriu i prepara l’Antoni Serés a partir del FONS AMADES, de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat. Avui la protagonista de la secció és la “Tauromàquia”. I d’altra banda, el Col·lectiu el Bou i la Mula faran la seva darrera col·laboració d’enguany al FES TA FESTA tot parlant-nos, en la seva secció EL PESSEBRE ÉS UN MÓN de l’experiència del “Pessebre de l’Escola Maria Mercè Marçal”, de Mataró.

I a la part musical, a banda de la popular “Independansa”, de Jordi Paulí, us convidem ja a gaudir de l’ambient nadalenc, amb dues sardanes més que glossen nadales populars: “Pau en el món”, de Narcís Paulís; i “Pessebres i sardanes”, de Carles Santiago.

I és que el Nadal, ja el tenim aquí.