Programa 264 – 1/05/2015 – Edició 2053

Programa 264 – 1/05/2015 – Edició 2053

UN “FES TA FESTA” MOLT “TREBALLAT”

Perquè la gent del FES TA FESTA no descansem ni el Dia del Treball. Per nosaltres el primer de maig és gairebé un dia com qualsevol altre. I és per això que puntuals a la cita de cada divendres us hem preparat una edició del programa plena de temes i seccions i treballada de veritat.

El primer pencaire, l’Octavian Mocanu, que com cada inici de mes ens porta un nou capítol de les seves PARAULES DE FESTA, la secció que repassa algunes de les festes més importants del mes que s’inicia i en que desprès juga a fer anagrames i jocs de paraules amb els mots més característics del calendari festiu. Aquest mes de “Maig de 2015” li ha suggerit molta teca, ja ho sentireu.

A les NOTÍCIES ESCOLLIDES us parlarem d’aquest “Catàleg en Línia de l’obra musical de Juli Garreta” que ha publicat l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i que es presentarà el proper dissabte, dia 9 de maig, a les 10 del matí a la Sala Abat Panyellas del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. L’acte el clourà la Cobla Sant Jordi, amb la interpretació de sis sardanes inèdites del mestre ganxó, una troballa fruit del treball de recerca realitzat.

Enric Ortí i la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona
Enric Ortí i la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona

I també del concert de presentació del segon CD de Sardanes d’Enric Ortí que ha enregistrat la mateixa cobla Sant Jordi, i que tindrà lloc el mateix dia 9 de maig, a partir de dos quarts de deu de la nit, al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet. Un dissabte mogudet per aquests de la Sant Jordi.

I, com no podria ser d’altra manera, al programa una munió de seccions

I a més, música de la bona: les sardanes “Rambla de les flors”, de Joan Lluís Moraleda i “Petons de matinada”, d’Enric Ortí. I una jota tradicional del Priorat arranjada per en Francesc Tomàs “Panxito” que el grup CLAU DE LLUNA va enregistrar com “La gresca”.

Doncs, vinga, ja podeu clicar el “play”, que la feina ja està feta.