Programa 279 – 14/08/2015 – Edició 2068

Programa 279 – 14/08/2015 – Edició 2068

cartellEL FESTIVAL “ÉSDANSA”
AL “FES TA FESTA”

Aquest és un dels temes principals d’aquest “FES TA FESTA”, i al qual dediquem l’ENTREVISTA central del programa. L’Amadeu Carbó en parlarà a bastament amb el director del Festival, en Jordi Fosas, sobre aquesta trenta-tresena edició i les nombroses novetats que ens oferirà aquest atractiu i espectacular Festival Internacional de Música i Dansa de Les Preses entre el dimarts 18 i el diumenge 23 d’agost.

Però al programa hi trobareu també les seccions habituals:

També tindrem una altra “Santa espina” de les que ens porta en Josep M. Francino a la seva secció ELS TEMES D’EN XINO. La versió d’aquesta setmana ens la porta un músic peculiar i controvertit, en Pascal Comelade amb el seu reguitzell de pianets i joguines musicals.

I als CANTS DE TAVERNA, en Xicu Sànchez Carcassés ens presenta un tema titulat “El mar i el vent” amb el grup TERRAL dels germans Tonietti i companyia.

Amb en Toni Serés farem una nova visita al FONS AMADES de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, per conèixer “Les auques” que l’insigne folklorista va anar guardant al llarg de la seva vida.

I a la part musical, com tot aquest estiu “Mar i muntanya”, ja que aquest és el nom del tema que ens porta el Grup LA MATA NEGRA i les sardanes que obriran i tancaran el programa també ens suggereixen aquestes dues opcions: “Camí dels Pirineus”, d’Honorat Vilamanyà i “Mar de Palamós”, de Francesc Mas Ros.

I moltes felicitats a totes les que es diuen Maria, Mireia, Mariona, Assumpta, Assumpció, etc. i que ho celebren el dia 15. I també els que es diuen Roc, del dia 16. I els que es diuen Eusebi, del 17. I les que es diuen Helena o Elena, que ho celebren el 18…

I la setmana que ve…. més.