Programa 352 – 23/12/2016 – Edició 2141

Programa 352 – 23/12/2016 – Edició 2141

CELEBREM EL NADAL AL “FES TA FESTA”

Celebrem-el-NadalI encara que sembli que amb aquest titular estem fent l’enèsima falca promocional del darrer llibre del nostre company Amadeu Carbó (cosa que, d’altra banda, ens sembla perfecte), el que pretenem realment és convidar-vos a celebrar aquesta festa imprescindible amb nosaltres, ja que la gent del FES TA FESTA us hem preparat una edició especial, un programa d’allò més nadalenc.

D’entrada, tindrem un vers de Nadal. Un regal impagable que ens ha fet el bon amic Pep Fornés, el Director del Museu Etnològic de Barcelona i de les Cultures del Món que com cada any s’ha esmerçat en escriure un poema nadalenc i ens l’ha recitat i ens l’ha regalat, cosa que ens fa molt feliços. Un vers que ens parla de figures del Pessebre.

Serà un programa amb molta música i amb la nit de Nadal com a protagonista de bona part de la selecció musical que hem triat per l’ocasió, ja que escoltarem dues versions de la que és segurament la nadala més internacionalment popular de tots els temps: la “Stille nacht”, la que nosaltres coneixem com a “Santa nit”. En sentirem la versió de la Carme Canela i la cobla Sant Jordi enregistrada l’any passat en el seu CD NADALES; i la de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries que ens presentaran ells mateixos en un fragment del seu espectacle LO MISTERI DE NADAL.

També escoltarem una tema del grup GOSSOS que porta per nom “Caga tió” i acabarem el programa amb el desig exprés del nostre director i de tot l’equip que passeu un bon Nadal tot escoltant, com ja es tradició en tots els programes que fem just abans de festes, la seva sardana “Nadales”.

També les SECCIONS respiren l’ambient nadalenc:

I a més us parlarem de concerts, com el Concert d’Any Nou que farà la cobla Reus Jove el proper dia 30, a les vuit del vespre, al Teatre de la “Cumprativa” a Llorenç del Penedès; o del que farà la cobla Contemporània el dia 1 de gener, a la tarda, al Centre Cultural Els Costals de Castellbisbal, per presentar la seva darrera proposta discogràfica: el Desè SARDAXOU dedicat al rock. O de que ja estan a la venda les entrades pel Concert final de LA SARDANA DE L’ANY 2016 que tindrà lloc el dia 13 de maig al Teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat.

I per sobre de tot, els nostre millors desitjos de felicitat i de pau per a tothom.

Que passeu un BON NADAL, amics. De tot cor.