Programa 487 – 05/07/2019 – Edició 2276

Programa 487 – 05/07/2019 – Edició 2276

La XII edició del Concurs
Sons de la Mediterrània ja té finalistes

Alba Casaramona amb Joan Berenguer, La companyia minimíssima, Game of Loops i Magalí Sare amb Sebastià Gris són els quatre finalistes del Concurs convocat per la Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà  Tradicionàrius i el Grup Enderrock. La final d’aquesta dotzena edició serà el 10 d’octubre a la Taverna Cervesa Guineu de l’esmentada Fira Mediterrània.

I encara sota la influència i col·laboració de la Fira manresana us parlarem també de les Nits d’Estiu al Museu d’Història de Catalunya, tots els dimecres del 3 de juliol al 7 d’agost a la Terrassa del Museu; i de la DAP19, la Diada d’ADIFOLK a Perpinyà que tindrà lloc el proper dissabte dia 13; o de les Universitats Catalanes d’estiu a Manresa (aquest cap de setmana) o a Prada de Conflent (del 16 al 24 d’agost); o del Festival sardanístic d’estiu de Tiana; o del Cicle de Ballades d’Estiu a Figueres; o d’aplecs…

També tindrem les seccions:

Pel que fa a la música, dues sardanes: “Ciutat reial”, de René Picamal i “Manresana”, de Joan Manén. I un romanço d’en Jaume Arnella a partir d’un text de Mossèn Cinto Verdaguer: “Lo pare Falgars”.

I el Youtube de la setmana és el segon clip dels Rumba Republicana que han titulat “Rumba de la llibertat”.

I recordeu, la setmana que ve nova secció: la DEVOCIOTECA.

Que estigueu fresquets…!