Programa 492 – 09/08/2019 – Edició 2281

Programa 492 – 09/08/2019 – Edició 2281

Agost de PATUM
al FES TA FESTA

Si més no, musicalment. Perquè aquesta setmana i la propera al FES TA FESTA us oferirem la primera part del Concert LA PATUM al C.A.T., el que es va celebrar el passat 13 de juny al Centre Artesà de Gràcia, amb la participació de l’Andrea Motis Quintet i la Banda Memorial Ricard Cuadra, de Berga, sota la direcció de Sergi Cuenca. Les noves versions d’alguns dels temes tradicionals de Patum sota un prisma jazzístic i amb declaracions dels seus protagonistes. No us ho podeu perdre.

Però això serà a la part central del programa. Abans us haurem parlat a bastament d’altres activitats i concerts i, molt especialment de LA PLAÇA DEL FOLK, la reconversió anual de la Plaça del Sol gracienca en un escenari sense aturador dins la Festa Major de Gràcia, amb actuacions matí, tarda i nit i amb un cartell espectacular. En trobareu tots els detalls al web del CAT. I escoltarem un parell de temes relacionats directa o indirectament amb l’event: “Somriu”, amb els PEPET I MARIETA, un dels grups presents enguany a aquesta PLAÇA DEL FOLK i per acabar el programa la sardana del mestre Enric Morera que dedicada precisament a “La plaça del Sol” amb La Principal de la Bisbal.

També tindrem les seccions habituals: la CRÒNICA CASTELLERA d’en Carles Esteve, que aquest setmana ens destaca que “Els verds obren la gamma de 10”. I les DITES I REFRANYS d’en Víctor Pàmies, que aquesta vegada ens comenta aquella que diu “Dos ocells en una espiga no fan lliga”.

I pel que fa al CONCERT, aquí teniu el programa de ma:

LA PATUM AL C.A.T. – 1 

EL TABAL (Esteve Pi, percussió)
HIMNE DE LA CIUTAT DE BERGA (Ignasi Terraza, piano)
BALLET DE DÉU
BALL DE GEGANTS (dixie)
HAVANERA DELS GEGANTS (calypso)
LA TORRE XICA – Intro dels Nans Nous (free)

Andrea Motis Quintet
Andrea Motis (veu, trompeta i saxo), Joan Chamoro (contrabaix), Ignasi Terraza (piano), Josep Traver (guitarra) i Esteve Pi (percussió)
Banda del Memorial Ricard Cuadra
Sergi Cuenca, director

Un concert memorable. Pareu l’orella…

I la setmana que ve més concert, més notícies, més música… més FES TA FESTA!