Programa 525 – 27/03/2020 – Edició 2314

Programa 525 – 27/03/2020 – Edició 2314

CONFINATS PERÒ MÉS ACTIUS QUE MAI

En una setmana en què només ens arriben notícies de suspensions i aplaçaments, la gent del FES TA FESTA continuem d’allò més actius i amb la il·lusió intacta. I convençuts que aquest mal tràngol el superarem tots els ciutadans de Catalunya plegats i totalment confinats. Si ens deixen…

En el programa d’avui comentarem algunes de les propostes que neixen a Internet i a les xarxes socials per a pal·liar aquesta situació. De fet, el Youtube de la setmana d’aquest segon FES TA FESTA en confinament ens demostra que idees i possibilitats n’hi ha. Sinó que li preguntin a en Manu Sabater i els seus amics de la CONFINATS BAND, una banda que, com ells mateixos anuncien, neix confinada i morirà el dia que tornem a ser lliures! Aquest pasdoble popularitzat que s’anomena “El patumaire”  és la seva tarja de presentació.

Les SECCIONS d’aquest FES TA FESTA número 525 serà les següents:

I pel que fa a la música, el programa el completaran:

  • “Endevina, endevinalla”, un tema de l’espectacle MAR MUR, de l’any 2010, protagonitzat per la poesia de Joan Soler Amigó i tres autèntics capitans del folk: el català Jordi Fàbregas, el piamontès Maurizzio Martinotti i el valencià Toni Torregrossa.
  • “Gatzara”, la sardana del badaloní Jordi Paulí que és ja la novena semi-finalista del Concurs LA SARDANA DE L’ANY 2019 i que ens interpretarà la cobla La Principal del Llobregat.
  • “Tenacitat”, una altra sardana, en aquest cas del nostre director, en Jesús Ventura, i que escoltarem interpretada per la cobla Mediterrània.

I la setmana que ve, hi tornarem. Les dificultats ens esperonen a superar-les. I amb això de fer programes confinats ja hi comencem a tenir la mà trencada.

Cuideu-vos!

———————————————————–

I tot i confinats, que ningú s’enganyi: no us oblidem!